Nos

Planinarski dom Umberto Girometta, Mosor
acroporte + akrobatika + žongliranje + klaun
Roditeljsko upozorenje:
za sve uzraste

Nedjelja 13.09.2020. / 10:00

Piste d'Azur (Francuska)

Nos

“Nos. Nous. Us.” Skupina od dvanaest ljudi iz različitih mjesta, različitih priča i sudbina koji dijele jedinstveno razdoblje svog života: školovanje u cirkuskoj školi! Skupina mladih koji su se ponovno pronašli nakon što se svijet radikalno zaustavio. Eksplozivno žongliranje i zapetljana akrobacika pripovjedači su “Nosa”.  “Nos”je izjava njihovog najdubljeg uvjerenja: bez obzira na to što se u svijetu događa, na kraju će uvijek biti mjesta za zabavu!

Piste d’Azur je francuska cirkuska škola koju pohađaju mladi neafirmirani umjetnici s ciljem da se pripreme i uspješno apliciraju za daljnje školovanje na nekoj od cirkuskoj akademiji u Europi ili svijetu. Među studentima druge godine je i prva umjetnica iz Hrvatske Petra Najman.

Izvedba predstave “Nos” realizira se u suradnji s Mosor Film Festivalom i Cirkus Kolektivom i uz financijsku podršku Teatroskopa.

 

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem prodaje online i prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i Ghetaldus (Marmontova 8 ili Trg braće Radić 10). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online.

Broj ulaznica je ograničen, a samo će manji broj biti dostupan za kupnju na ulazu, sat vremena prije početka predstave.

Festivalska ulaznica vrijedi za sve dane festivala i obuhvaća tri predstave s naplatom ulaska – “Instable”, “Bubble” i “Homenaje”.

Online prodaja ulaznica: od 31. kolovoza 2020 u 08:00.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu (od 20:30 do 21:30) na dan izvedbe.Molimo vas da pazite na mjere socijalne distance i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!