SÓ.

Gradsko kazalište lutaka Split
žongliranje, kazalište
Roditeljsko upozorenje:
5+

Subota 11.09.2021. / 18:00

Xampatito Pato (Španjolska)

SÓ.

U suradnji s Gradskim kazalištem lutaka Split dovodimo predstavu “SÓ.“ koju će obožavati i odrasli i djeca.

Ova obiteljska predstava (preporučena dob je 5+) zabavni je prikaz kako geometrijski oblici kroz igru mogu postati umjetnost.

Izvedba predstave “SÓ” realizira se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Splita i Turističke zajednice Grada Splita.

Za ulaz na predstavu nije potrebna COVID-19 potvrda.

https://xampito.wixsite.com/xampatitopato/so

Pokreni video

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem online prodaje

https://www.entrio.hr/event/festival-neobicnih-obitelji-9794

i na prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i optika Ghetaldus (City Centar One). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Kupnja karata moguća je i u Festivalskom uredu (ulaz u Galeriju Doma mladih) od ponedjeljka 6.9. do srijede 8.9. od 11h do 18h, a od četvrtka 9.9. do kraja Festivala od 11h do 20h. Karte za predstavu “SO.” prodavat će se u Gradskom kazalištu lutaka Split sat vremena prije početka predstave.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online. Broj ulaznica je ograničen.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu.Molimo vas da pazite na pridržavanje epidemiološkim mjerama i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!