Pelat

ispred Zlatnih vrata
manipulacija objektom + fizičko kazalište
Roditeljsko upozorenje:
za sve uzraste

Subota 12.09.2020. / 19:00

Joan catala (Španjolska)

Pelat

“Pelat“ je predstava koja spaja cirkus, ples, kazalište i performans. Jednostavnim rekvizitom – jednim dugim deblom – briše se granica između scene i gledališta i nastaje prostor za komunikaciju umjetnika, publike i objekta s kojim se manipulira. Pritom Joan ne koristi nikakvu tehnologiju, vraćajući tako cirkus svom tradicionalnom, prirodnom okruženju.

Predstava „Pelat“ osvojila je nagradu Zirkolika za najbolju španjolsku predstavu suvremenog cirkusa izvedenu u vanjskom prostoru 2013. godine, nagradu na belgijskom festivalu Miramiro i nagradu publike na festivalu FAD Sebastià Gasch de las Artes Parateatrales 2014. godine. Od premijere izvedena je diljem svijeta – između ostalog u New Yorku, Seoulu, Montrealu, Parizu, Stockholmu, Cape Townu, Barceloni, a ovo je prva izvedba u ovom dijelu Europe.

Izvedba predstave “Pelat” realizira se uz financijsku podršku agencije Accion Cultural Espanola..

http://www.joancatala.pro/en/ 

Pokreni video

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem prodaje online i prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i Ghetaldus (Marmontova 8 ili Trg braće Radić 10). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online.

Broj ulaznica je ograničen, a samo će manji broj biti dostupan za kupnju na ulazu, sat vremena prije početka predstave.

Festivalska ulaznica vrijedi za sve dane festivala i obuhvaća tri predstave s naplatom ulaska – “Instable”, “Bubble” i “Homenaje”.

Online prodaja ulaznica: od 31. kolovoza 2020 u 08:00.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu (od 20:30 do 21:30) na dan izvedbe.Molimo vas da pazite na mjere socijalne distance i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!