Linija

Amfiteatar Doma mladih
vertikalno uže, animacije, premijera
Roditeljsko upozorenje:
za sve uzraste

Petak 10.09.2021. / 21:00

Dora Komenda & Lucija Bužančić (Hrvatska)

Linija

Nakon prošlogodišnje prezentacije predstave u nastajanju, “Linija” ove godine ima svoju premijeru na Festivalu neobičnih obitelji!

Dođite i pogledajte finalni produkt dvije splitske umjetnice – arhitektice i zračne akrobatkinje Dore Komende i animatorice i ilustratorice  Lucije Bužančić. „Linija“ je predstava o ženi koja se bori sa svojim unutarnjim previranjima dok pokušava ostvariti svoje želje i snove.

Izvedba predstave realizira se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Splita i Turističke zajednice Grada Splita.

Za ulaz na predstavu nije potrebna COVID-19 potvrda.

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem online prodaje

https://www.entrio.hr/event/festival-neobicnih-obitelji-9794

i na prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i optika Ghetaldus (City Centar One). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Kupnja karata moguća je i u Festivalskom uredu (ulaz u Galeriju Doma mladih) od ponedjeljka 6.9. do srijede 8.9. od 11h do 18h, a od četvrtka 9.9. do kraja Festivala od 11h do 20h. Karte za predstavu “SO.” prodavat će se u Gradskom kazalištu lutaka Split sat vremena prije početka predstave.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online. Broj ulaznica je ograničen.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu.Molimo vas da pazite na pridržavanje epidemiološkim mjerama i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!