Linija

Amfiteatar Doma mladih
vertikalno uže + animacije
Roditeljsko upozorenje:
za sve uzraste

Subota 12.09.2020. / 21:30

Dora Komenda & Lucija Bužančić (Hrvatska)

Linija

“Linija” je hibrid između suvremene cirkuske predstave i animiranog filma. Svaka osoba ima svoju mračnu stranu, svi mi bacamo “sjenu” – simbol zlih osobina, sumnji i strahova unutar nas, a koji nas čine ljudima. Priča se temelji na borbi lika sa svojim unutarnjim saboterima, zbog kojih duboko sumnja u sebe, ali usprkos njima želi ostvariti svoje snove.

Dora Komenda je neafirmirana suvremena cirkuska umjetnica koja radi na svojim prvim autorskim produkcijama, a Lucija Bužančić je mlada i nagrađivana animatorica i ilustratorica. “Linija” je njihova prva suradnja koja se temelji na dugogodišnjem prijateljstvu, još iz djetinjstva…

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem prodaje online i prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i Ghetaldus (Marmontova 8 ili Trg braće Radić 10). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online.

Broj ulaznica je ograničen, a samo će manji broj biti dostupan za kupnju na ulazu, sat vremena prije početka predstave.

Festivalska ulaznica vrijedi za sve dane festivala i obuhvaća tri predstave s naplatom ulaska – “Instable”, “Bubble” i “Homenaje”.

Online prodaja ulaznica: od 31. kolovoza 2020 u 08:00.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu (od 20:30 do 21:30) na dan izvedbe.Molimo vas da pazite na mjere socijalne distance i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!