La Crisis de la Imaginacion

Gradsko kazalište lutaka Split
akrobatika, manipulacija objektima, ples
Roditeljsko upozorenje:
3+

Četvrtak 09.06.2022. / 19:00

Rauxa Cia (Španjolska)

La Crisis de la Imaginacion

„La Crisis de la Imaginación“ je suvremena cirkuska predstava koja kombinira akrobatiku, fizičko kazalište i manipulaciju objektima te nastoji prenijeti avanturistički, odvažni i sanjivi duh djece u duše odraslih, vrednujući snagu mašte. Ali, što ako jednog dana mašta nestane? U tom sivom svijetu, dvoje odraslih uspijeva uroniti u dječji imaginarij, gdje je opet sve moguće i gdje granice između stvarnog i nestvarnog još nisu uspostavljene. Iznenada i nenamjerno, jedan od njih “okonča život mašte”, zahvati ih kriza i panika i kada se čini da je sve izgubljeno, baš u tom trenutku… sve se mijenja.

Analia Serenelli i Xavi Sanchez formalno su obrazovani cirkuski umjetnici (Lido, CRAC, Carampa Circus School, Creole Circus School) koji su se upoznali radeći za “Cirque Plume”, pionire francuskog suvremenog cirkusa. Od 2015. godine rade zajedno i istražuju vezu između akrobatike, plesa i manipulacije objektima.

Izvedba predstave „La Crisis de la Imaginación” realizira se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

https://www.rauxacia.com/

Pokreni video

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem online prodaje Entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/festival-neobicnih-obitelji-11450

Kupnja karata biti će moguća u Ljetnom kinu Bačvice (petak, subota od 10:00) i Gradskom kazalištu lutaka Split (četvrtak, sat vremena prije početka predstave).

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti online WEBshopu i na ulazu u Ljetno kino Bačvice tj. Gradsko kazalište lutaka Split.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!