Instable

Plato ispred Doma mladih
kineska motka
Roditeljsko upozorenje:
8+

Četvrtak 10.09.2020. / 21:30

Les hommes penches (Francuska)

Instable

Predstava “Instable” nastala je po autorskoj ideji akrobata i izvođača Nicholasa Fraiseaua, uz redatelja Christophe Huysmana.

Bez fiksiranih sajli koje osiguravaju kinesku motku i s jednako nestabilnim podom, niz vrhunski iskontroliranih nezgoda daje ovoj predstavi burleskni ton. Održavajući ravnotežu, koliko god to bilo privremeno opasno i nemoguće, odlučan Nicolas pokušava se popeti što je više moguće i glasno i jasno naglasiti svoju sposobnost da ustane… Od premijere u ljeto 2018. godine, ovo je jedna od najizvođenijih akrobatskih predstava u Europi.

Nicholas Fraiseau diplomirao je na prestižnoj francuskoj cirkuskoj akademiji CNAC 2016. godine, a sljedeće se godine pridružio kolektivu Les Hommes penchés i započeo rad s njegovim osnivačem Christophe Huysman, jednim od ključnih redatelja u svijetu suvremenog cirkusa.

Izvedba predstave “Instable” realizira se uz financijsku podršku Teastroskopa i Francuskog instituta u Hrvatskoj kroz program ““Rendez-vous inattendus – Neočekivani rendez-vous”.

http://www.leshommespenches.com/

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem prodaje online i prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i Ghetaldus (Marmontova 8 ili Trg braće Radić 10). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online.

Broj ulaznica je ograničen, a samo će manji broj biti dostupan za kupnju na ulazu, sat vremena prije početka predstave.

Festivalska ulaznica vrijedi za sve dane festivala i obuhvaća tri predstave s naplatom ulaska – “Instable”, “Bubble” i “Homenaje”.

Online prodaja ulaznica: od 31. kolovoza 2020 u 08:00.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu (od 20:30 do 21:30) na dan izvedbe.Molimo vas da pazite na mjere socijalne distance i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!