Homenaje

plato ispred Doma mladih
kineska motka
Roditeljsko upozorenje:
10+

Nedjelja 13.09.2020. / 21:30

En Diciembre (Španjolska)

Homenaje

“Homenaje” je tragikomedija koja putuje od smrti do ljubavi. “Homenaje” je pobuna protiv ustaljenog. “Homenaje” je posveta preminulom bratu protagonistice.

Silvia Capell formalno je obrazovana cirkuska umjetnica iz škole Circo La Tarumba u Limi, Peru. “Homenaje” je njena prva produkcija s vlastitim kolektivom “En Diciembre”, nakon što je surađivala s brojnim umjetnicima formirajući se kao cirkuski autor.

Izvedba predstave “Homenaje” realizira se uz financijsku podršku agencije Accion Cultural Espanola.

https://ciaendiciembre.wordpress.com/

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem prodaje online i prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i Ghetaldus (Marmontova 8 ili Trg braće Radić 10). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online.

Broj ulaznica je ograničen, a samo će manji broj biti dostupan za kupnju na ulazu, sat vremena prije početka predstave.

Festivalska ulaznica vrijedi za sve dane festivala i obuhvaća tri predstave s naplatom ulaska – “Instable”, “Bubble” i “Homenaje”.

Online prodaja ulaznica: od 31. kolovoza 2020 u 08:00.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu (od 20:30 do 21:30) na dan izvedbe.Molimo vas da pazite na mjere socijalne distance i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!