Cuir

Galerija Doma mladih
akrobatika
Roditeljsko upozorenje:
15+

Subota 11.09.2021. / 20:30

Un loup pour l'homme (Francuska)

Cuir

Nakon megauspješne izvedbe predstave „FACE NORD“ ispred 600 gledatelja na platou Doma mladih u ljeto 2019. godine popularna francuska grupa Un loup pour l’homme vraća se u Split sa svojom novom predstavom “Cuir”. Za nju kritika kaže da se radi o “…ogoljenoj, sirovoj, gruboj, nekonvencionalnoj akrobatskoj priči.” (Stéphanie Barioz, Télérama, TT)

Obučeni u kožne pojaseve koje se koriste na radnim konjima, Arno Ferrera i Gilles Polet istražuju pojmove vuče i privlačenja pri čemu im pojasevi pomažu da prkose gravitaciji i stalno propituju točku ravnoteže. Dva akrobata održavaju odnos subjekt – subjekt, a ne odnos pobjednik – gubitnik jer ne žele uspostaviti moć jedan nad drugim nego moć s drugim, bez hijerarhije. U ovom komadu iznimna muška snaga susreće se s nježnošću, a muškost i osjetljivost idu ruku pod ruku…

Za ulaz na predstavu “Cuir” potrebno predočiti valjanu COVID potvrdu s QR kodom ili negativan PCR/antigenski test. Antigentski test može se napraviti na ulazu po cijeni od 60,00 kn.
Izvedba predstave “Cuir” realizira se uz financijsku podršku Teatroskopa (dio je “Circus (must) SEE programa”), Francuskog instituta u Zagrebu (dio “Rendez-vous inattendus – Neočekivani rendez-vous” programa), Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Splita i Turističke zajednice Grada Splita.
Pokreni video

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem online prodaje

https://www.entrio.hr/event/festival-neobicnih-obitelji-9794

i na prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i optika Ghetaldus (City Centar One). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Kupnja karata moguća je i u Festivalskom uredu (ulaz u Galeriju Doma mladih) od ponedjeljka 6.9. do srijede 8.9. od 11h do 18h, a od četvrtka 9.9. do kraja Festivala od 11h do 20h. Karte za predstavu “SO.” prodavat će se u Gradskom kazalištu lutaka Split sat vremena prije početka predstave.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online. Broj ulaznica je ograničen.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu.Molimo vas da pazite na pridržavanje epidemiološkim mjerama i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!