Cirkus na margini:
site specific performance

planinarski dom Umberto Girometta (Mosor)
trapez, site specific
Roditeljsko upozorenje:
za sve uzraste

Nedjelja 12.09.2021. / 10:00

Petra Najman (Hrvatska)

Cirkus na margini:
site specific performance

Kao i prošle godine, zadnji dan festivala provodimo na Mosoru s dragim prijateljima iz Mosor Film Festivala. Petra Najman mlada je cirkuska umjetnica iz Zagreba koja se posljednje tri godine formalno obrazuje u cirkuskim školama u Francuskoj i Italiji. Specijalizirala se za disciplinu statičnog trapeza. Na Mosoru, Petra će izvesti site-specific performancea na trapezu…
Izvedba predstave Petre Najman dio je projekta “Cirkus na margini” nositelja ROOM 100 i partnerskih organizacija Mosor Film Festivala (Hrvatskog planinarskog društva Mosor), Muzeja Cetinske krajine – Sinj, Sinjskog kulturnog urbanog pokreta, Kućnog kolektiva i Festivala mediteranskog filma Split. Program se provodi kroz platformu Clubture. Rad ROOM 100 kolektiva podržava Zaklada Kultura nova.
 

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem online prodaje

https://www.entrio.hr/event/festival-neobicnih-obitelji-9794

i na prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i optika Ghetaldus (City Centar One). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Kupnja karata moguća je i u Festivalskom uredu (ulaz u Galeriju Doma mladih) od ponedjeljka 6.9. do srijede 8.9. od 11h do 18h, a od četvrtka 9.9. do kraja Festivala od 11h do 20h. Karte za predstavu “SO.” prodavat će se u Gradskom kazalištu lutaka Split sat vremena prije početka predstave.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online. Broj ulaznica je ograničen.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu.Molimo vas da pazite na pridržavanje epidemiološkim mjerama i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!