Bubble

Amfiteatar Doma mladih
akrobatika
Roditeljsko upozorenje:
10+

Petak 11.09.2020. / 21:30

El Lado oscuro de las Flores (Španjolska)

Bubble

“Bubble” je okršaj dva akrobata – istovremeno sirov, intenzivan, ali i intiman i romantičan. „Bubble“ predstavlja dvije strane jedne osobe utjelovljene u dva različita karaktera na sceni. Ovaj prikaz čitavog spektra osjećaja kojeg donose suživot i zajednički rad, savršeno odgovara konceptu Festivala kojeg zanima upravo energična, intimna i prisna suradnja među cirkuskim umjetnicima i prijenos te energije na publiku.

El Lado oscuro de las Flores čine Ginés Belchí Gabarrón i Jesús Navarro Espinosa, mladi cirkuski umjetnici zanimljive brejkerske i BMX pozadine koji su školovani u cirkuskim školama u Barceloni i Toulouseu.

Izvedba predstave “Bubble” realizira se uz financijsku podršku agencije Accion Cultural Espanola.

https://lasflorescirc.wixsite.com/elodlf

Pokreni video

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem prodaje online i prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i Ghetaldus (Marmontova 8 ili Trg braće Radić 10). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online.

Broj ulaznica je ograničen, a samo će manji broj biti dostupan za kupnju na ulazu, sat vremena prije početka predstave.

Festivalska ulaznica vrijedi za sve dane festivala i obuhvaća tri predstave s naplatom ulaska – “Instable”, “Bubble” i “Homenaje”.

Online prodaja ulaznica: od 31. kolovoza 2020 u 08:00.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu (od 20:30 do 21:30) na dan izvedbe.Molimo vas da pazite na mjere socijalne distance i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!