Baktana

plato ispred Doma mladih
žongliranje, akrobatika, outdoor
Roditeljsko upozorenje:
5+

Petak 10.09.2021. / 20:00

Lazuz (Francuska)

Baktana

Jedan je Žongler. Drugi je Akrobat.
Žongler je opsjednut svojim svijetom letećih objekata i izražava se upravljajući njima. Akrobat se, s druge strane, izražava kroz pokret. Susret ove dvojice sve je samo nije savršen. Rastrgani između nesporazuma i preispitivanja, njihova vlastita znatiželja vodi ih prema neverbalnom susretu, otvarajući im put prema izvanrednoj sinergiji.
Izvedba predstave realizira se uz financijsku podršku Teatroskopa (dio je “Circus (must) SEE programa”), Francuskog instituta u Zagrebu (dio “Rendez-vous inattendus – Neočekivani rendez-vous” programa), Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Splita i Turističke zajednice Grada Splita.
Pokreni video

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem online prodaje

https://www.entrio.hr/event/festival-neobicnih-obitelji-9794

i na prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i optika Ghetaldus (City Centar One). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Kupnja karata moguća je i u Festivalskom uredu (ulaz u Galeriju Doma mladih) od ponedjeljka 6.9. do srijede 8.9. od 11h do 18h, a od četvrtka 9.9. do kraja Festivala od 11h do 20h. Karte za predstavu “SO.” prodavat će se u Gradskom kazalištu lutaka Split sat vremena prije početka predstave.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online. Broj ulaznica je ograničen.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu.Molimo vas da pazite na pridržavanje epidemiološkim mjerama i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!