[9]

Mala scena Doma mladih
trapez, vizualna umjetnost, circusnext
Roditeljsko upozorenje:
7+

Četvrtak 09.09.2021. / 19:00

Myrto Petrochilou (Grčka)

[9]

Predstava [9] nudi neobični multidisciplinarni pristup suvremenom cirkusu s fokusom na to kako prostor, objekti, zvuk i pokret stvaraju uvjete za novu stvarnost.
“Da bi stvorio nerealnu figuru, umjetnik mora postati nestvaran, transformirajući svoje tijelo u nešto što će nam dati prilliku da otkrijemo tu nerealnu figuru.” (Wolfgang Iser) Nestvarnim se bavi i predstava [9], i u njenom središtu je percepcija osobitog načina na koji materija nastaje u našem umu i koliko je aktivna selekcija zaslužna za strukturu figura i promjena formi. Osjećaj o figuri nastaje u oku promatrača. Gledatelj stvara vlastitu stvarnost kroz fizičku prisutnost i percepciju te pridonosi onome što se događa na sceni i time postaje koautor.

Rezidencija i prezentacija sufinancirani su sredstvima Europske unije Kreativna Europa, Deska Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita. Rad kolektiva ROOM 100 podržava Zaklada Kultura nova.

Za ulaz na predstavu nije potrebna COVID-19 potvrda.

Pokreni video

Važno!

Kupnja karata omogućena je putem Entrio sustava – putem online prodaje

https://www.entrio.hr/event/festival-neobicnih-obitelji-9794

i na prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6) i optika Ghetaldus (City Centar One). Prodajna mjesta van Splita potražite na https://www.entrio.hr/outlets.

Kupnja karata moguća je i u Festivalskom uredu (ulaz u Galeriju Doma mladih) od ponedjeljka 6.9. do srijede 8.9. od 11h do 18h, a od četvrtka 9.9. do kraja Festivala od 11h do 20h. Karte za predstavu “SO.” prodavat će se u Gradskom kazalištu lutaka Split sat vremena prije početka predstave.

Radi preporuka u sprječavanju širenja COVID-19 bolesti potičemo vas da svoje karte kupite online. Broj ulaznica je ograničen.

važne obavijesti

Ulaznice možete kupiti u WEBshopu, na Entrio prodajnim mjestima ili u festivalskom uredu.Molimo vas da pazite na pridržavanje epidemiološkim mjerama i izbjegavate stvaranje gužvi.pratite nas na društvenim mrežama

kontaktirajte nas!